Werkgevers

FLEXO Manpower Services ondersteunt bedrijven optimaal. Lees meer over onze werkwijze, meldt een vacature en kijk wat de voordelen voor u zijn als u samenwerkt met FLEXO.

Werkwijze

Onze werkwijze is net zo zorgvuldig als eenvoudig. Wij luisteren goed naar uw wensen, maken graag heldere afspraken en komen altijd onze beloften na. Onze medewerkers tonen graag initiatief en zijn er op gebrand de beste oplossing te vinden voor uw organisatie. FLEXO gelooft in een persoonlijke aanpak. Als opdrachtgever krijgt u met een klein team te maken waarmee u snel en gemakkelijk tot overeenstemming kunt komen.

Vacature Melden

Bent u werkgever en dringend op zoek naar personeel? Met onderstaand formulier kan U direct een vacature aanmelden bij FLEXO Manpower Services Aruba of Curaçao. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de plaatsing van een geschikte kandidaat te bespreken.

E-mail ons kantoor te Aruba naar: aruba@flexomanpowerservices.com

of

E-mail ons kantoor te Curaçao naar: curacao@flexomanpowerservices.com


Uw Voordeel

Als u op zoek bent naar tijdelijk personeel, is FLEXO de juiste partij om zaken mee te doen. De voordelen spreken voor zich: Effectiviteit en Efficiëntie, dat is onze kracht. Onze systemen en werkwijze zijn helemaal gericht op het snel invullen van uw vacatures met de juiste kandidaten. Daardoor heeft FLEXO een hoge leverbetrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs.

Een andere voordeel is dat FLEXO niet alleen werkt voor ondernemers, maar ook met ondernemers. De spirit van ondernemerschap tekent dan ook onze cultuur. We hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. En dat merkt u. Wij bieden u meer continuïteit en gaan net even iets verder om aan uw vraag te voldoen. We hebben zowel de kennis van de lokale arbeidsmarkt als wel van de andere eilanden. We zijn daarmee een aantrekkelijke partij voor zowel lokaal als niet lokaal opererende organisaties. FLEXO bestaat sinds 2005 op Aruba en sinds 2006 op Curaçao. Kortom, FLEXO , dat werkt! Probeer het zelf.