Werknemers

Als je op zoek bent naar werk ben je bij FLEXO aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen om in te kunnen zetten bij onze opdrachtgevers. Samen met een opleidingsinstituut kunnen wij ook ondersteunen bij opleidingen. Schrijf je snel in zodat we samen op zoek kunnen naar een leuke opdracht.

Werken via Flexo

Werken via FLEXO is gemakkelijk en effectief. Als uitzendkracht ben je in dienst van FLEXO maar werk je bij een van onze opdrachtgevers. FLEXO heeft een uitgebreid netwerk met aantrekkelijke en gerenommeerde opdrachtgevers.

Dankzij dit netwerk hebben we een breed aanbod aan banen op verschillende niveaus en binnen diverse branches. Ga voor een actueel overzicht naar onze vacaturepagina. Nog makkelijker: “like” onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de meest actuele vacatures.


Inschrijven

In het overzicht van alle banen die FLEXO beschikbaar heeft, kun je zoeken naar jouw ideale baan. Op basis van jouw profiel kijken wij of je een match bent voor een vacature.

Je kunt via onderstaand formulier aangeven dat je je graag wilt inschrijven. Zodra je dit formulier hebt ingevuld en opgestuurd zul je een uitnodiging ontvangen om persoonlijk langs te komen voor de inschrijving. Wij stellen het altijd op prijs om persoonlijk kennis te maken met onze sollicitanten.

  • Meer information over Curriculum Vitea.