Diensten

In vrijwel elke organisatie komt het voor dat er in bepaalde periodes meer werk is dan normaal. Hierdoor kan er voor kortere en of langere termijn behoefte ontstaan aan extra capaciteit, hetzij door inzet van extra personeel of door het uitbesteden van bepaalde HR activiteiten.

Op zo een moment doet u er goed aan contact op te nemen met FLEXO. Wij helpen u graag met het vinden van nieuw (tijdelijk) personeel en met al uw HR zaken.

Uitzenden

Uitzenden is onze core business. Deze service is gericht op het inzetten van tijdelijk personeel oftewel: uitzendkrachten. Op deze manier kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk, vast personeel vervangen tijdens bijvoorbeeld vakantie, ziekte- of zwangerschapsverlof of, kunt u iemand eerst ervaring laten opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt.

Een uitgebreide voorselectie gecombineerd met referentiechecks vormen de basis voor een uitgebalanceerde selectie. Wij geven onze uitzendkrachten grondige instructies voor aanvang van de werkzaamheden. Hierdoor zijn ze des te meer gemotiveerd en weten ze precies wat er van ze verwacht wordt.

De voordelen voor uw organisatie zijn o.a.:


 • Geen opzegtermijn
 • Iemand kan langer op proef worden ingezet dan de wettelijke proeftermijn van 2 maanden
 • Afbreken van de uitzendrelatie zonder verplichting tot loondoorbetaling
 • Geen ziekte risico bij kortdurende ziekte maar ook bij langdurige ziekte geen hoge kosten
 • Uitzendkrachten die langere tijd goed presteren kunnen in dienst treden bij de opdrachtgever
 • FLEXO verzorgt de (salaris)administratie en begeleiding/coaching van de uitzendkracht

Werving en Selectie

Werving & Selectie betreft een service gericht op het aannemen van personeel in uw vaste dienst. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële werknemers van waaruit we een speciale selectie maken van kandidaten die graag een (andere) vaste baan willen. Gemotiveerde kandidaten die sterk zijn in hun vakgebied; kandidaten die we kennen, waar we van op aan kunnen en waarvan we weten dat ze een goede aanvulling zijn op uw organisatie. Doordat wij de kandidaten zorgvuldig screenen en evalueren, zijn wij in staat om een optimale match te maken tussen uw wensen en die van de kandidaat.

Payroll Service

Met onze Payroll Service nemen wij u de verloning van uw personeel uit handen. Dit is niet alleen ideaal als u geen tijd of capaciteit heeft om de vele administratieve handelingen die het werkgeverschap met zich meebrengt te verzorgen, maar het is ook een interessante oplossing als u uw personeelsbestand en –kosten slim en eenvoudig wilt flexibiliseren.

Mogelijkheden

 • FLEXO verzorgt de payroll, u krijgt alle loongegevens van FLEXO aangeleverd en u draagt zorg voor de uitbetaling van salarissen en van de afdrachten.
 • FLEXO verzorgt de payroll en FLEXO draagt zorg voor de uitbetaling van salarissen en afdrachten

Laat de verloning van uw personeel door FLEXO verzorgen en het zal u naast gemak en tijdwinst ook financieël voordeel opleveren! Daarnaast heeft u de zekerheid dat wij op een kwalitatieve wijze invulling geven aan alle werkgeversverplichtingen.

Outsourcing

Het volledig uitbesteden van enkele of complete bedrijfsprocessen, die niet tot de kernactiviteiten van de onderneming behoren, kan een strategische keuze zijn. Denk hierbij aan bv. schoonmaakwerk, magazijnwerk, diverse pools zoals chauffeurs, administratief (piek) personeel of t.b.v. een langdurig project.

Outsourcing is een strategische oplossing waarmee u tal van bedrijfsactiviteiten in de vertrouwde handen van FLEXO kunt geven, waarbij FLEXO de verantwoordelijkheid, samen met u als Opdrachtgever, voor de uitvoering en implementatie draagt. Outsourcing kan voor uw onderneming, die marktgeoriënteerd en kostenbewust opereert, interessant zijn. Daarnaast kunt u hierdoor de effectiviteit van uw kernactiviteiten verhogen.

Voordelen:

 • Richten op uw kernactiviteiten
 • Flexibele capaciteitsaanpassingen
 • Tijdswinst
 • Kostenreductie
 • Kwaliteitsverbeteringen

Human Resources

Onze HR Consultant verleent diensten en voert HR werkzaamheden uit op maat, gericht op uw bedrijf. Deze werkzaamheden kunnen zowel binnen uw bedrijf als bij ons op kantoor verricht worden.

De diensten die wij verlenen bestaan uit o.a.:

 • Samenstellen of herschrijven van arbeidsovereenkomsten, huisregels en functieomschrijving
 • Samenstellen of herschrijven van procedures, protocollen en HR beleid
 • Uitzetten van ontslagprocedure en/of afvloeingstraject
 • Aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen
 • Administratieve werkzaamheden gerelateerd aan HR activiteiten
 • Bedrijfsadvies in de ruimste zin des woords, zowel strategisch als organisatorisch
 • Bedrijfsadvies omtrent arbeidsrechtelijke vraagstukken
 • Outplacement

Trainingen

Wij bieden een aantal standaard trainingen aan zoals introductie nieuwe medewerkers, klantenservice en teambuilding. Deze trainingen passen wij aan ieder bedrijfscultuur aan. We kunnen ook, in overleg met u, trainingen op maat verzorgen.

Training- / Vergaderzalen

FLEXO heeft twee trainingszalen tot uw beschikking. Indien u op zoek bent naar een rustige vergaderruimte of naar een iets grotere presentatie zaal, hebben wij de ruimte die u zoekt.

Onze trainingszalen zijn voorzien van een scherm, beamer en flip-over. We zetten de zaal naar uw wensen op. Optioneel kunnen wij voor een hapje en een drankje zorgen.
Er is ruime parkeergelegenheid en de ruimtes zijn ook in de avonduren en in de weekenden beschikbaar.

Voor een vrijblijvende offerte neem telefonisch contact op met ons op 588-0308 of via application@flexomanpowerservices.com

Door het aanbieden van een verscheidenheid aan dienstverleningen op het gebied van HR wordt FLEXO Groep bekroond als dé partner voor al uw HR zaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende, aan uw wensen en behoeften, passende offerte.

Wij zijn u graag van dienst!